Tabara Soarelui 2016

TabereCuSuflet.SinaiaIn Vacanta de Paste din aprilie 2016 va invitam la Sinaia, in Tabara Soarelui🙂 Timp de o saptamana vom schia si ne vom da cu placa la Cota 2000, vom participa la Cupa Tabere cu Suflet si ne vom distra pe cinste!
Pentru plata din timp beneficiati de reducerea de Early Booking!

In Vacanta de Paste din perioada 24-29 aprilie 2016 vom merge in Tabara Soarelui. Vom sta la Hotel Cota 1400 3* si vom schia in fiecare zi in Valea Dorului, la 2000 m altitudine. Avem 3 mese pe zi, plus gustari pe partie.
Vor fi grupe de Schi si de Snowboard! In timpul taberei vor avea loc mai multe etape ale Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard! La concurs sunt invitati toti copiii din Tabere cu Suflet!

A nins mai multe zile la rand in Valea Dorului asa ca se schiaza bine la aceasta ora. Iata cateva imagini de la ultima iesire.
Nu sta in puterea nimanui sa poata controla zapada, singurul lucru pe care putem sa il facem este sa ne luam masuri de siguranta. In cazul in care nu este zapada intr-o tabara de schi, variantele de back-up sunt, in aceasta ordine: (1) mutarea taberei in alta statiune cu mai multa zapada, (2) schimbarea profilului taberei. In aceasta ultima situatie (2), avansul este inapoiat daca nu mai vine copilul.

Pretul este de 1100 lei in cazul platii din timp a unui avans minim de 200 Ron. Avansul trebuie platit pana joi, 24 martie. In acest pret sunt incluse cazarea, masa, concursul, transportul, instruirea si supravegherea copiilor.

Pentru Rezervari intrati aici!

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s