Workshop pentru Instructorii de Schi si Snowboard

TabereCuSuflet.014In perioada 9-10 martie a avut loc, la Sinaia, un workshop organizat de  Asociatia Nationala a Monitorilor de Schi din Romania impreuna cu Ecole Nationale des Sports de Montagne din Chamonix, Franta.

Evenimentul intitulat Technical and Pedagocical Workshop Romania – France, a fost util din mai multe puncte de vedere. In primul rand am avut ocazia sa vedem pe viu metoda folosita in scoala franceza si sa ne punem la punct cu linia noastra metodica. Demonstratia a fost facuta de 3 instructori ENSM, Nicholas Sauvage, Yannick Boucherand si Emmanuel Marchand Arvier – nimeni altul decat fratele schioarei franceze de Cupa Mondiala Marie Marchand Arvier, care s-a retras anul trecut la Meribel.

Am apreciat faptul ca workshopul a fost un prilej pentru monitorii din toate colturile tarii sa se intalneasca, sa schimbe o vorba si sa se cunoasca mai bine. Si, de ce nu, sa urmeze sfatul francezilor, pentru a depasi disputele interne si a se organiza intr-o forma mai puternica, dupa modelul din Franta.

Iata cateva imagini de la eveniment:

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s