Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit o cerere de ajutor prin SMS:

O reproducem mot a mot:
“Buna ziua.ma numesc Radu Angelica si cresc 3 copii singura de aproximativ 7ani ,toti au probleme de sanatate. Un baiat de 14 ani si o fata de 19 ani are hemipareza pe partea stanga si cel mai mic de 9 ani este orb de un ochi are un retard si face pe el. si de la fata cresc o nepotica de 3 ani car lemne cu bratul de la padure sa ne incalzim si nu avem apa potabila in curte si venitul lunar este de 252 ron alocatia copiilor daca auziti pe cineva sa ne ajute cu orice (lemne ,alimente,apa,etc.) va rugam frumos Multumesc.”

Pentru cine vrea sa ajute, iata datele de contact:

  • Adresa Jud Ilfov,com Moara Vlasiei, Sat Caciulati, str. Academiei, nr.4;
  • Tel 0721186276

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s