Tabere cu Suflet 2015 in cifre

DaruiesteA sosit vremea Bilanturilor! In 2015, Asociatia Tabere cu Suflet a organizat peste 100 de Evenimente – tabere, competitii sau activitati de Weekend – la care au participat 1500 de copii! Prin programele WeCare ale Asociatiei, 850 de copii au fost ajutati in aceasta perioada!

In 2015, Asociatia Tabere cu Suflet a organizat 7 Tabere de Schi si 5 Tabere de Vara la care au participat 174 de copii, 65 de activitati de Weekend la care au fost 478 de participanti, precum si 43 de competitii sportive la care au luat parte 523 copii si 333 adulti.

Mai importanta decat aceste cifre este activitatea WeCare. Prin programul Zambet pentru toti Copiii 6 copii au venit in tabere gratuit sau cu reducere, 503 copii au beneficiat de gratuitate la diferite evenimente sportive prin programul Sport pentru toti Copiii, iar 336 de copii au primit jucarii prin programul Jucarii pentru Copii. In afara acestora, 20 de voluntari au fost ajutati prin programul Sprijin pentru Voluntari, iar 12 persoane au avut gratuitate sau diferite alte beneficii la competitiile sportive prin programele Fara Taxa si Garantie 100%.

Sunt cifre cu care ne mandrim si pentru care va multumim! Doamne ajuta!

Advertisements

2 thoughts on “Tabere cu Suflet 2015 in cifre

  1. Pingback: 2% pentru un Zambet de Copil | Tabere Cu Suflet

  2. Pingback: 2% pentru 1 Zambet de Copil – Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s