Contact

contactIn urmatoarele saptamani, datorita programelor pe care le vom organiza, comunicarea va fi facuta de preferinta pe email!​

In perioada 7 – 27 februarie vom organiza 3 Tabere si doua Weekenduri Active. In timpul activitatilor cu copiii, cand suntem pe partie sau cand ii supraveghem, atentia este indreptata 100% catre ei. Din acest motiv, uneori ne este putin mai greu sa ne concentram la altceva. Ca urmare vor fi momente cand nu vom putea comunica foarte bine prin telefon.

In ultimele zile am primit multe apeluri din partea parintilor care urmeaza sa isi trimita copiii in tabere. Unii dintre ei aveau emotii deoarece copiii lor nu mai fusesera in tabara, iar converstiile au depasit, de mai multe ori, cate o ora. Din pacate, in timpul taberelor acest lucru nu este posibil caci Asociatia nu are pe cineva angajat sa raspunda la telefon iar acest serviciu este facut de noi, instructorii de schi. Obiectivul Asociatiei Tabere cu Suflet ramane ajutorul acordat prin programele WeCare, ca urmare resursele se duc catre aceste programe si nu permit cumpararea unui microbuz, absolut necesar, sau angajarea unei secretare.

In general raspundem la toate apelurile, din respect pentru apelant, chiar daca nu stim cine este. Daca nu putem vorbi, va spunem si va rugam sa ne tratati cu intelegere si sa ne transmiteti un mesaj pe email. Aceasta este solutia cea mai buna, caci seara, indiferent de ore, dupa ce spunem povestea copiilor si urcam pozele de peste zi, ne gasim timp sa raspundem la toate emailurile:)

Va multumim pentru intelegere!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s