Invitatii la Schi de Faurar

TabereCuSuflet.066In luna februarie va propunem alte doua iesiri la schi! Sambata, 13 februarie – in timpul Vacantei Intersemestriale – si din nou sambata, 27 februarie, va invitam la schi si snowboard:) Vom merge la Sinaia daca vremea o va permite, iar daca nu, vom merge la Predeal. Ca de obicei, vom schia, ne vom distra, iar la final vom participa la Cupa Tabere cu Suflet🙂

 

Weekend Activ #3 #4

Unde: Sinaia

Cand: 13 februarie / 27 februarie

Ce: Schi si Snowboard

Cine: Oricine doreste sa se bucure de alunecarea pe zapada, indiferent ca este din Tabere cu Suflet sau nu:)

Nivel minim: Mediu – Avansat

Ce oferim: Instruire (Just ski), Concurs (Just Race) sau transport, masa, instruire schi, supraveghere (All inclusive). Daca nu aveti echipament, spuneti-ne si va ajutam sa inchiriati.

Cost: Just Race – GRATUIT (Inscrieri pt competitie aici); Just ski – 100 Ron / zi; All inclusive – 150 Ron. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Data limita pentru inscriere este 8 februarie, respectiv 23 februarie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanataos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

3 thoughts on “Invitatii la Schi de Faurar

  1. Pingback: Programul lunii Februarie | Tabere Cu Suflet

  2. Pingback: Tabara Vacantei | Tabere Cu Suflet

  3. Pingback: Contact | Tabere Cu Suflet

Leave a comment