Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
Iata un mesaj despre un catarator si un om deosebit, care are nevoie de ajutor!

WeCare.CastoruCu Castoru (foto: ACC Carpatic) am fost coleg! Eram amandoi in echipa frumoasa a ProTVului din anii ’90:) Apoi am plecat la Eurosport, insa drumurile noastre se tot intalneau, caci se ocupa si el cu teambuildingurile. Ultima oara l-am vazut in peretele Vaii Albe. Eu eram in Lespezi iar el incerca sa parcurga rotpunkt Traseul Sperantelor. Asa ca mesajul a lovit ca un traznet:(

Cataratorul Dan Borcea (Castorul, cum i se spunea in Costila) are cancer de colon destul de avansat si trebuie sa fie operat si tratat. Te rog sa-l ajuti cu o donatie intr-unul dintre conturile de mai jos:
Borcea Dan Alexandru (Când faci transferul banilor trebuie să mentionezi numele complet al beneficiarului.)
Banca: ING România
LEI: RO44 INGB 0000 9999 0561 0502
Pentru transfer de valuta, se poate folosi paypal, destinatar dan.borcea@hotmail.com , e mai simplu decat prin transfer bancar.
Dacă ai prieteni care îl cunosc pe Castorul și pot să-l ajute nu ezita să le transmiți acest mesaj.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s