Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!

Iata un mesaj primit de la Asociatia pentru Turism si Ecologie Bucovina:

ALEGE să redirecţionezi 2% din impozitul pe venit aferent anului 2015 proiectuluiSOAREnDAR!
Acesta este un  proiect al ATE Bucovina de care se vor bucura copii aflati in situatii deosebite.

Misiunea Centrelor de Agrement SOAREnDAR este de a oferi o vacanță adevărată copiilor proveniți din centre de plasament, de îngrijire de zi precum și celor cu o situație materială deosebită, urmând ca apoi, treptat și beneficiind de monitorizare specializată, cei mai mulți dintre acești copii să fie ajutați să se califice într-o meserie.
Activitati ce vor fi derulate in cadrul Centrului de Agrement
Timp de 20 de săptămâni pe an (perioada cumulată a vacanţelor), un număr de aproximativ 320-350 de copii vor trece pragul celor 3 centre, iar timp de 5 zile vor fi angrenaţi în activităţi de recreere inedite, cu accent pe activitățile specifice taberelor montane:

–          3 zile de vizitare a obiectivelor turistice din împrejurimi precum și activități specifice celor de pe litoral;
–          2 zile cu activităţi montane specifice în incinta centrului: amplasare de tabără, vatră foc de tabără, de/montat cort, minime cunoştinţe de orientare în teren, cunoştinţe de bază alpinism – căţărare, rapel, tiroliană, etc.
Hrana şi cazarea vor fi asigurate de ATE Bucovina, iar programul taberelor va fi trimis către centrele de plasament şi de îngrijire de zi pentru alegerea perioadelor. În restul timpului, Centrul va găzdui cursuri de formare profesională şi calificare,precum și alte evenimente specifice în care partenerii asociaţiei vor contribui la susținerea taberelor pentru „CEILALŢI” copii.

In cazul in care doriti sa directionati 2% din impozit va rugam sa ne contactati.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s