Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
Niste oameni inimosi au creat o pagina de ajutor pentru victimele din Colectiv:

Iata mesajul de pe pagina de Facebook:

“Colectiv nu înseamnă doar fatalitate. Colectiv poate deveni solidaritate!
Te Dy (Oprea Mariana) , o fata cu suflet frumos a carei alegere a fost sa fie vineri seara in Colectiv, alaturi de prieteni, se lupta acum cu toate puterile pentru viata. Fiecare zi si fiecare ora au acum un nou inteles si o valoare imensa. Pe tot acest parcurs extrem de dificil are nevoie de ajutorul nostru! Nu stim cât va dura până ce ea ne va zâmbi din nou, dar cu ajutor, o va face!
Ne rugăm și credem în acest bine! Suntem câțiva care simțim să facem mai mult și pentru ca nu știm cât putem conta pe autorități (desi ne punem toate speranțele) încercăm să strângem bani pentru a-i înlesni această vindecare.
In cadrul acestui event vom scoate la licitatie obiecte, bilele la spectacole, carti, prajituri…orice va trece prin cap, orice considerati ca va aduce o bucurie cuiva si va contribui la indeplinirea acestui scop nobil.
Vezi regulamentul
Pentru cei care au pierdut pe cineva drag în incendiul din Club Colectiv e copleșitor, iar cuvintele devin prea sărace !
Dumnezeu sa-i odihnească! Pentru cei care lupta, mai avem sansa sa facem ceva. Alaturi de ganduri bune si rugaciuni, avem nevoie si de fonduri.

Cineva vrea sa o ajute pe Te Dy poate intra pe pagina de facebook.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s