Prietenii Tabere cu Suflet

PrieteniiTabereCuSufletIncepand din 1 ianuarie 2016, copiii care revin in Tabere cu Suflet pot beneficia de o oferta speciala:

Daca reveniti in Tabere cu Suflet inseamna ca v-a placut:) Pentru noi este cel mai bun Feedback! Inseamna ca facem bine ce facem, inseamna ca suntem utili, inseamna ca munca noastra nu este in zadar!

Ca sa va incurajam, oferim 10% reducere copiilor care vin in a doua tabara in decursul unui sezon, de vara sau de iarna. Pentru a beneficia de aceasta oferta, va rugam sa va inscrieti si sa platiti avansul cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei.

Reducerea este valabila si pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara, procentul in acest caz fiind de 5%.

Update 1 mai 2021: Tot mai multi copii revin in Tabere cu Suflet, asa ca ne gandim la un alt program care sa recompenseze mai bine adevaratii Prieteni Tabere cu Suflet. Incepand din 1 mai 2021 reducerea de 10% pentru copiii care se suspenda, insa ramane reducerea de 5% pentru al doilea frate.

Update 1 iulie 2021: In urma interventiei unor parinti, incepand din luna iunie 2021 acest program se suspenda temporar, inclusiv reducerea de 5% pentru al doilea frate. Urmeaza sa fie creat un alt program care sa recompenseze Prietenii Tabere cu Suflet, iar pana atunci puteti sa apelati la celelalte reduceri acordate prin programul WeCare Mai multe detalii
Va multumim pentru intelegere!

4 thoughts on “Prietenii Tabere cu Suflet

  1. Pingback: Oferte Tabere cu Suflet | Tabere Cu Suflet

  2. Pingback: Reduceri si Oferte Sociale in Tabara Vacantei | Tabere Cu Suflet

  3. Pingback: Beneficii pentru membrii Asociatiei – Tabere cu Suflet

  4. Pingback: Programe WeCare pentru un numar record de Copii – Tabere cu Suflet 2022

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s