Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Cu resursele pe care le avem incercam sa ajutam pe toata lumea. Daca nu reusim, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit un mesaj de la Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, mesaj pe care il reproducem mai jos:

Draga prietene,

De foarte multi ani, doamna Iordache se straduieste sa isi ascunda durerea in spatele vorbelor bune si a ochilor blanzi. Si-a iubit munca, presarata cu satisfactii, pentru ca o aducea mereu in mijlocul cartilor si a oamenilor, ca bibliotecar si profesor de franceza. Sufletul ei, de o rara sensibilitate, a vibrat mereu pentru unicul sau copil, marea ei bucurie. Momentul in care acesta a fost imobilizat la pat a fost inceptul unei drame care a obligat-o sa ramana puternica si sa se dedice, la anii batranetii, ingrijirii lui. La 83 de ani, este impovarata de tristetea aceea adanca pe care numai o mama cu un copil bolnav o poate simti. De Sarbatori, cand alti bunici isi asteapta nepotii la colindat, tacerea din casa ei devine si mai apasatoare.

Ascult-o chiar pe doamna Iordache

Cu un gest simplu, dar pretios, poti scrie acum un capitol de bucurie si normalitate in povestea vietii doamnei Iordache, readucandu-i in suflet bucuria Sarbatorilor.

Poti face o donatie online sau investi 20% din impozitul pe profit al companiei tale pentru a alina singuratatea varstnicilor greu incercati de viata. Ajutorul tau este nepretuit in viata unui batran singur, care de acum o sa te socoteasca prietenul sau.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Asociatia Niciodata Singur le sunt aproape persoanelor varstnice care lupta cu saracia, boala si cu singuratatea. Oferim un sprijin esential pe care varstnicii neputinciosi, abandonati sau ramasi singuri nu au speranta sa il primeasca de la nimeni altcineva. Toti acestia, impreuna cu echipa Fundatiei, iti multumesc pentru generozitate.

Sarbatori Fericite!

Cine doreste sa ajute, poate gasi datele de contact aici.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s