Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!

De curand am primit urmatorul mesaj pe Facebook:

“In luna August 2013 Andreea a fost diagnosticata cu leucemie acută limfoblastică. Chiar dacă e o boala grea, ea a trecut cu bine, dar din păcate chimioterapia a dus la un arest cardiac care i-a provocat complicații neurologice severe, Andreea nu merge, nu vede, nu vorbește si nu mănâncă singura. După 6 saptamâni de coma Andreea a revenit la viața dar creierul ei este grav afectat. In Romania nu s-a mai putut face nimic si speranța vine tocmai din Florența, unde Prof. Dr. Lorenzo Genitori a spus clar: Andreea poate fi recuperată in procent foarte mare, dar pentru asta are nevoie de intervenție chirurgicală pe creier si gimnastica neurologica. Deci Andreea trebuie sa se întoarcă urgent in Italia pentru a fi spitalizata in vederea stabilirii tratamentului medicamentos propedeutic intervenției chirurgicale. Va rugam sa nu fiți indiferenti, orice donație, cât de mică ar fi ea, e foare importantă. Va mulțumim din suflet si Dumnezeu sa va răsplătească.”

Lioara Pop a creat un grup numit Împreună pentru a-i reda copilăria Andreei Stafie, in care cei care vor sa ajute pot vinde diferite produse de imbracaminte, noi sau second hand, pentru a o ajuta pe Andreea.

Cineva vrea sa ajute poate intra pe pagina de facebook.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s