Concediu

TabereCuSufletIn perioada 19 noiembrie – 7 decembrie plecam in Concediu:) Biroul se inchide in aceasta perioada, insa Inscrierile in Taberele de Schi raman deschise! 

Sa lucram cu Copiii ne da multa energie, insa din cand in cand este nevoie sa ne incarcam bateriile:) Ne place mult sa calatorim, caci calatoriile sunt ca niste carti care ne ajuta sa ne intelegem menirea! Insa, datorita Programelor si Activitatilor care au loc saptamana de saptamana, tot timpul anului, singura perioada in care putem sa ne luam liber este Toamna. Asa ca luna noiembrie este luna concediilor Tabere cu Suflet!

Anul acesta nu face exceptie si in perioada 19 noiembrie – 7 decembrie vom lipsi de la birou! Fiti fara grija insa, facem eforturi ca activitatile de birou sa nu se suspende in aceasta perioada. Inscrierile in Taberele de Schi se pot face in continuare, la fel si platile in Contul Asociatiei. Relatii puteti cere pe adresa de email office @ taberecusuflet .ro, iar la telefonul de contact Tabere cu Suflet, colega noastra Cristina va va ajuta cu multa bunavointa:) Pentru urgente, puteti da SMS la 0722 302 746.

Sa ne revedem sanatosi si plini de energie!

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Concediu

  1. Pingback: Tabara din Clabucet | Tabere Cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s