Tabara Campionilor – o Invitatie in Cupa Mondiala


WCupHirscher2In martie 2016 va invitam in Tabara Campionilor din Elvetia. Vom schia la St.Moritz – una dintre cele mai exclusiviste statiuni de schi din lume – si ii vom vedea la lucru pe cei mai buni schiori ai planetei in Finala Cupei Mondiale la Schi Alpin.

A 50-a editie a Cupei Mondiale sta sa inceapa! Cursa de debut va avea loc sambata, 24 septembrie, pe ghetarul de la Soelden, iar din decembrie pana in martie vom avea weekend de weekend o multime de competitii. Finala va avea loc anul acesta in Elvetia, la St.Moritz, in 15-20 martie 2016. Cei mai buni 20 de schiori ai fiecarei discipline se vor intalni, timp de o saptamana, intr-un maraton in care vom avea, concentrate, 11 curse de cel mai inalt nivel!

Vom merge cu avionul si vom sta in centrul statiunii St.Moritz chiar langa eroii Circului Alb! Vom avea ocazia sa ii vedem evoluand in curse, la antrenamente, si chiar sa vorbim cu ei:) Desi sunt cei mai buni schiori ai planetei, sunt oameni ca si noi, iar majoritatea sunt gata sa stea de vorba si sa schimbe o impresie cu fanii.

Vom sta in una dintre cele mai exclusiviste statiuni de schi din lume, cu o  ultime de magazine de lux sar si cu un spatiu schiabil impresionant. Asadar nu pierdeti timpul, haideti cu noi la Finala Cupei Mondiale:)

Pretul este de 1100 Euro pentru adulti si 900 Euro pentru copii pana in 10 ani, si include transport, skipass pe 6 zile, acces la diferite facilitati media (functie de momentul rezervarii), cazare in camera de 2 / 4 paturi, mic dejun pregatit de Cami si multa voie buna:) Detalii gasiti aici iar pentru Rezervari intrati aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s