Taberele de Schi 2015/2016

TabereCuSuflet.438A aparut programul Taberelor de Schi si Snowboard 2015/2016! 

Din decembrie pana in februarie mergem la Predeal, unde partia permite atat initiere pentru debutanti cat si perfectionare pentru intermediari si avansati:) Vom sta la Hotelul Atelier 3*.
Din luna martie ne mutam la Sinaia, iar pe Pitici ii asteptam in Tabara Piticilor de la Azuga:)

Vom iesi la schi, weekend de weekend, functie de starea zapezii. Pentru a afla din timp programul, ramaneti cu ochii pe site sau abonati-va la Newsletter.

Cei care iubesc competitia vor putea participa la Cupa TabereCuSuflet, competitie care are programate nu mai putin de 30 de etape in intervalul decembrie 2015 – noiembrie 2016, atat pe zapada cat si pe partia indoor. In cadrul acestei competitii, duminica, 17 ianuarie va avea loc o etapa sub egida World Snow Day, iar pe 5 martie 2015 se va disputa Finala Cupei Tabere cu Suflet.

In decembrie vom merge in Franta, pentru o saptamana de Cupa Mondiala. Fondurile stranse prin aceasta tabara vor fi folosite pentru sprijinirea pregatirii Aniei Cail, singura schioare care reprezinta Romania in Cupa Mondiala. La mijloc de martie vom merge la St.Moritz, in Elvetia, pentru a-i vedea vedea pe viu, la lucru, pe Ted Ligety si pe ceilalti schiori in Finala Cupei Mondiala. Iar in aprilie vom schia pe ghetar, in Austria.
Mai multe detalii despre taberele de schi gasiti aici.

Daca vreti sa va initiati sau sa va perfectionati, nu uitati de oferta Programe Speciale, iar la Alte Servicii aflati mai multe despre service sau inchiriere ski / snowboard. Despre toate acestea pe ski.taberecusuflet.ro

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s