Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

Iata un mesaj primit de la mama unei fetite bolnave de inima:

“Ma numesc Stancu Ana, am o fetita de 3 ani jumate. Fetita mea a fost operata la inima are 3 interventii chirurgicale. In urma cea de a 2 interventii chirurgicale nu ia mai crescut pulsu si ia trebuit sai puna aparat stimulator cardiac. Este foarte greu pt mine singura. O cresc, tatal fetitei a lasat o de cand s-a nascut nu-l intereseaza de ea, de aceea apelam la bunavointa dumneavostra de a ma ajuta cu ce se poate, hainute, alimente, donatii pt fetita mea conteaza enorm de mult. Urmeaza cea dea 4 interventie chirurgicala la inima si pana la urmatoarea operatie avem control periodic in Germania pt acel aparat stimulator cardiac. Faptul ca nu se poate face in Romania acest control numai in Germania  avem control periodic la 6 luni de aceea apelamm la oamenii cu suflet mare in speranta de a ma ajuta cu ce se poate. Conteaza ff mult, avand o alocaie foarte mica si acel ajutor pt handicap care este foarte greu fiind singura cu ea. Speram si avem speranta ca exista si oameni cu suflet mare de a ne ajuta.”

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Vezi Disclaimer Filantropica

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s