Verde Crud

Verde-Crud-SinaiaLa Sinaia, in fiecare primavara, are loc o actiune de ecologizare numita Verde Crud. Anul acesta, Primaria Sinaia intentioneaza sa organizeze o tombola pentru voluntarii care participa la acest eveniment. Asociatia Tabere cu Suflet sprijina actiunea de ecologizare prin programul Pentru o Lume mai Buna, diseminand informatiile si implicandu-se in gasirea de sponsori pentru acoperirea premiilor.

Iata mesajul primit de la reprezentantiii Primariei:

“De 11 ani, Primăria Sinaia organizează în fiecare primăvară o campanie de ecologizare a orașului, numită Verde Crud.

Ca si multe alte companii responsabile, suntem conștienți de importanța și influența pe care acțiunile noastre, ale oamenilor,le au asupra mediului înconjurător.
În fiecare an, odata cu iesirea din iarna, inainte de Sarbatorile de Paste intreg orasul Sinaia se mobilizeaza si intra in Campania VERDE CRUD, campanie prin care dorim sa reducem cât mai mult impactul pe care îl au acțiunile turistilor si ale cetatenilor asupra mediului înconjurător.

Sinaia, fiind stațiune turistică, este mult mai vulnerabilă gunoaielor, astfel încât în fiecare an încercăm să igienizăm văile râurilor, coastele montane, potecile turistice etc. Este o campanie în care încercăm sa angrenăm cât mai mulți voluntari, în principal de la cele trei școli sinaiene, dar si angajați ai hotelurilor, jandarmeriei, salvamontului etc. Practic, în cele două săptămâni ale campaniei, Sinaia toată este în curățenia de primăvară.

De ce avem nevoie?
Apelăm la dumneavoastră deoarece firmele de echipament sportiv reprezintă la ora actuală interes pentru pasionații sporturilor de orice fel iar Sinaia este un oraș al sporturilor montane. Pe scurt, ne-am dori ca la sfârșitul campaniei Verde Crud (sâmbătă, 11 aprilie) să organizăm o tombolă pentru toți voluntarii care au participat la acțiunile de ecologizare ale orașului, iar premiile să fie oferite de dumneavoastră, în calitate de partener al evenimentului. Inițial ne gândeam la trei biciclete, dar desigur, lista rămâne deschisă oricăror recomandări. Poate fi vorba de o bicicletă, un cort și o trotinetă, sau orice echipamente sportive pe care copiii s-ar bucura să le primească.”

Daca vreti sa sprijiniti actiunea si sa fiti alaturi de acesti voluntari, va rugam sa ne contactati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s