Tabara Soarelui

TabereCuSuflet.SinaiaTabara Soarelui isi deschide portile in Vacanta de Paste din aprilie 2015. Vom avea grupe de Schi si de Snowboard, iar Zapada in Valea Dorului masoara metri!
Pentru plata din timp beneficiati de o reducere de 12%.

In perioada 13-18 aprilie 2015 vom merge in Tabara Soarelui. Vom sta la Hotel Cota 1400 3* si vom schia in fiecare zi in Valea Dorului. Avem 3 mese pe zi, plus gustari pe partie, iar transportul este inclus in pret si se face cu trenul, iar bagajele vin cu masina.
Vor fi grupe de Schi si de Snowboard! La sfarsitul taberei vom concura la ultima etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard! La concurs sunt invitati toti copiii din Tabere cu Suflet!

A nins mult in ultimul timp, asa ca in Valea Dorului stratul de zapada masoara cativa metri. Asa ca, tinand cont si de experienta anilor trecuti, zapada va fi cu siguranta in Valea Dorului:)

Pretul este de 1100 Ron in cazul platii din timp a unui avans minim de 200 Ron. Avansul trebuie platit pana vineri, 13 martie. In acest pret sunt incluse cazarea, masa, concursul, transportul, instruirea si supravegherea copiilor.

Pentru Rezervari intrati aici!

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s