Tabara din Austria se devanseaza!

HintertuxAnul acesta, Tabara La Ski in Austria va avea loc in Tirol, in Valea Zillertal, in perioada 4-10 aprilie!

In urma discutiilor cu mai multi parinti interesati de Tabara din Austria, am devansat aceasta tabara cu o saptamana. Tabara ar fi trebuit sa aibe loc o saptamana mai tarziu, in Vacanta de Paste. In noua perioada – 4-10 aprilie, se desfasoara Saptamana Altfel, saptamana dedicată activităţilor Scoala Altfelextracurriculare şi extraşcolare conform ordinului Ministrului Educației și Sportului. Incepand din 2013, numele programului este “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. Ei bine, noi vom incerca sa fim mai buni la Schi si Snowboard! 🙂

Prin aceasta mutare vom profita din plin de ce are mai bun spatiul schiabil Zillertal Arena, caci pe 12 aprilie se inchid 80% din lifturi! Astfel, de luni, 13 aprilie, nu mai raman deschise decat partiile de pe ghetarul Hintertux.

Si nu in ultimul rand, prin devansarea taberei vom ajunge la timp sa sarbatorim Sfintele Paste pe care crestinii de rit ortodox il sarbatoresc in noaptea de 11 spre 12 aprilie 2015!

Tabara costa 850 Euro, iar pretul acopera transportul cu avionul, transfer de la aeroport la Hotel si invers, skipass pe 6 zile, cazare cu demipensiune, gustare pe partie, instruire si supraveghere. Pretul este valabil pentru copii pana in 15 ani (nascuti dupa 2000). Cei peste aceasta varsta vor plati in plus 81 Euro, diferenta de la skipass.
Pretul fara transport inclus este 550 Euro.

Pentru a te putea bucura cu adevarat de partiile de la Zillertal Arena, este indicat sa aveti un nivel mediu sau avansat. Primim si snowboarderi, insa fara sa facem o grupa speciala pentru ei.

Avansul trebuie platit pana luni, 2 martie, incepand cu aceasta data fiind facute rezervarile pentru avion si transfer. Dupa aceasta data exista posibilitatea ca pretul sa creasca.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s