Programul WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrin programul WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, promovam o Lume mai Buna, oferind Sprijin Financiar sau participand la Proiecte Internationale de Ecologizare si Caritabile.

TabereCuSuflet.558Pe coasta Marii Rosii, la Aqaba, exista mai multe proiecte ecologice menite sa protejeze ecosistemul coralilor. Prin programul WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, in decembrie 2014, Asociatia Tabere cu Suflet s-a implicat in doua dintre aceste proiecte: Coral Translocation Project si Coral Cleaning Day. Mai multe detalii pe siteul InJurulLumii.TabereCuSuflet.ro.

MtAgungCleaningDayUn alt proiect de ecologizare s-a desfasurat in 2013, in Indonezia, pe Mt Agung. Mt.Agung (3142 m), este cel mai inalt munte din Insula Bali. Circa 10.000 de turisti escaladeaza anual muntele. Aici nu exista sisteme de salubritate, iar gunoiul este aruncat pe marginea potecii. Din pacate in Indonezia, la fel ca in alte tari din Asia, nu exista o politica de reciclare a gunoaielor. In cel mai bun caz gunoiul este ars.
Impreuna cu ghidul Kadek Atta, Asociatia Tabere cu Suflet a initiat o sesiune educativa de strangere a gunoaielor de pe munte. Afla mai multe despre acest proiect

ChetanaProjectNepalUn alt proiect in care Asociatia Tabere cu Suflet s-a implicat prin programul WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna a fost Chetana Women Skill Development. Este un proiect ce presupune incluziunea sociala a femeilor din Pokhara, Nepal. O latura a acestui proiect presupune sprijinirea copiilor acestor femei pentru a merge la scoala. Afla mai multe despre acest proiect

RazvanBucataruTot prin proiectul WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, in perioada 2011-2014 au fost ajutate financiar 6 persoane, iar alte 20 de companii si persoane fizice au fost ajutate prin publicarea cererilor.

Vezi pagina oficiala a proiectului Ajutor pentru o Lume mai Buna

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s