De ce nu am raspuns la telefon?

phone-snowIncepand de sambata si pana astazi, cine a sunat la numarul de tabere 0755 T A B E R E (0755 822 373) a gasit telefonul inchis.
La iesirea la Schi de sambata am pierdut telefonul. S-a intamplat chiar in momentul cand organizam concursul. Printr-un nefericit lant de evenimente, am fost nevoiti sa schiem pe partia de la Telescaunul Express (cel al Primariei), o partie ingusta, aglomerata si cu hopuri (!). In momentul in care am montat slalomul, o multime de adulti, dar si parinti cu copii, pe schiuri sau snowboard, au intrat in slalom. Mai mult, am avut ghinionul sa avem si un val de ceata chiar in momentul concursului, asa ca a trebuit sa dam startul prin telefon. Probabil cand am scos telefonul personal pentru start, fiind atent si la degajarea slalomului, a cazut telefonul celalalt, cel de tabere, in zapada.

Din pacate, cei de la Orange au spus ca nu pot redirecta apelurile (deoarece blocasera cartela), asa ca abia luni telefonul a devenit functional.

Ne cerem scuze pentru inconvenient. Pe viitor vom incerca sa gasim o varianta pentru redirectarea permanenta a numarului de tabere, pentru a reduce numarul de cartele.

One thought on “De ce nu am raspuns la telefon?

  1. Pingback: Cupa Tabere cu Suflet in Valea Dorului! | Cupa Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s